Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça dosdoğru oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Tekli yangın bapsı ya da çift kanatlı yangın bapsı çatı ihtiyacına için yapım edilebilir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı rabıta otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve Yangın Merdiveni Kapısı alevlerin geçmesini engeller.

Bu baplar, makul bir müddet boyunca alevlere dayanabilir ve binadakilerin emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı olabilir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bandajlı olarak bileğhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en muvafık fiyata satın kaldırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Genellikle bir numara bir kanatları vardır ve bu baplar yangın emniyetliği açısından asıl bir ket oluşturur.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, Yangın Kapısı hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı soylu erki etkilerini bile azaltır.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı Yangın Kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page